Intentieverklaring forensische Forte

 

 

De volgende samenwerkingspartners, te weten KL-IK, Hilzijn, Zorg voor welzijn, Agapé , CAB&B en Probe hebben een commitment uitgesproken op het leveren van zorg op basis van de Wet Forensische Zorg in de provincie Limburg.

Het doel van de samenwerking is om de cliënt met een forensische titel en het werkveld integrale dienstverlening aan te bieden, dat ten minste het volgende omvat: ambulante begeleiding, ambulante behandeling, beschermd wonen, (vrijwilligers) werk en dagbesteding.

Daarnaast is voor de samenwerkende partners het volgende van belang: het bevorderen van implementatie, borging en deskundigheidsbevordering rondom de inzet van de verschillende disciplines en van ieders expertise voor forensische cliënten en naasten.

 

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *