Ook in 2022 hebben we aan onze cliënten gevraagd naar hoe zij onze zorg waarderen (middels een cliënttevredenheidsonderzoek). Onze cliënten (volwassenen) waarderen onze zorg met een 9,3! De zorg voor mensen met dementie (en hun mantelzorgers) wordt gewaardeerd met een 9,3. Dit is een resultaat waar we uiteraard heel blij mee zijn.
Naast dat we trots zijn op deze resultaten zijn we ook erg blij dat onze zorg bijdraagt aan het oplossen en/of verminderen van de problemen waar onze cliënten mee te maken hebben. Cliënten hebben hierover o.a. onderstaande aangegeven:
“Ik ben door de begeleiding niet dakloos geworden.”
“omdat mijn begeleider staat mij altijd bij”
“Korte lijnen waardoor in geval van calamiteiten snel geschakeld kan worden en is.”.
“De begeleidster is een warme en sympathisch persoon. Zeer betrokken maar wel met een professionele blik en handelwijze.”

Bij onze zorg voor mensen met dementie en hun mantelzorgers vinden wij het ontzettend belangrijk dat we samen met alle betrokken hulpverleners en de cliënt en diens mantelzorger(s) proberen bij te dragen dat de persoon met dementie zo lang mogelijk goed en veilig thuis kan blijven wonen. Iedere dag dat opname in een verpleeghuis kan worden uitgesteld hierdoor, is winst voor onze cliënten. Wij zijn dan ook heel blij en trots dat in alle gevallen mantelzorgers hebben aangegeven dat onze ondersteuning (in samenwerking met de andere betrokken hulpverleners) er aan heeft bijgedragen dat cliënt langer veilig en goed thuis heeft kunnen wonen (of nog steeds woont). Dat dit ook door mantelzorgers als heel positief wordt ervaren is o.a. te zien in onderstaande quotes uit ons cliënttevredenheidsonderzoek:

“ Door de begeleiding is mijn tantes verhuizing minstens ¾ jaar uitgesteld.”

“ Zeker wel!” (als antwoord op de vraag of onze zorg heeft bijgedragen aan langer veilig en goed thuis kunnen blijven wonen)

Cliënten (volwassenen) waarderen onze zorg met een 9,4! De zorg voor mensen met dementie (en hun mantelzorgers) wordt gewaardeerd met een 9! Dit is een prachtig resultaat! Wij bedanken onze cliënten én onze medewerkers hiervoor.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *